Nu-Link Driver

File nameDescriptionVersionDate
This driver is to support Nu-Link to work under Keil RVMDK Development Environment for all NuMicro Family Devices.
V3.00.6909 2019-5-7
This driver is to support Nu-Link to work under IAR EWARM Development Environment for all NuMicro Family Devices.
V3.00.6909 2019-5-7

NuTool

File nameDescriptionVersionDate
PinConfigure is used to configure GPIO multi-functions of Nuvoton MCU families.
V1.15.0004 2019-5-7
NuTool-PinView is a monitoring and visualization tool that can immediately show the current status of I/O pins, and inform users of certain common pin configuration errors.
V3.00.6909 2019-5-7
ClockConfigure is used to configure clock settings of Nuvoton MCU families.
V1.02.0003 2019-5-2

Nu-Console provides non-invasive message-logging mechanism via the SWD.

V2.04.6725 2018-4-9

Teilen

Geben Sie die E-Mail-Adresse, die Sie teilen wollen, ein.*
E-Mail*
Name*
Validierungscode*

Rückmeldung des Benutzers

Bitte bewerten Sie unsere Website
eMail
Name*
Validierungscode*

微信扫一扫,关注新唐MCU。

Anmelden bei My Nuvoton

So bleiben Sie über Änderungen an Dokumenten, die Sie herunterladen, informiert.
Wollen Sie sich nicht anmelden, schließen Sie einfach diese Seite und gehen direkt zu den Downloads.